Unlock Your Happiness - Online programma

Word jij veel geleefd en heb je daardoor het gevoel dat je meer aan het overleven bent dan aan het leven?

Doe jij voornamelijk wat ‘moet‘ en weinig/niet wat je diep vanbinnen het liefst zou doen? Of heb je geen idee wat je wilt?

Sta jij vaak klaar voor anderen en loop je daarbij jezelf al snel voorbij?

Ervaar jij regelmatig spanning/stress en is je energie snel op?

Kortom, ben jij er klaar mee om te overleven en ben je klaar om te gaan leven?

Dan is het online programma Unlock Your Happiness zeker iets voor jou!

Hierin leer je o.a. wat de invloed van onze mindset is op ons leven en hoe je dit kunt omzetten en inzetten om je leven positief te veranderen. In dit programma krijg je alle ’tools’ die nodig zijn om dit je realiseren.

Stel jouw leven niet uit en meld je nú aan!

Klik op een van de knoppen voor de aanmeldpagina.

Aanmelding in termijnen is ook mogelijk! Al voor 75,- per maand doe je mee.

Leg in 6 stappen een stevige fundering voor het leven dat jij graag wilt.

Wie zou jij zijn als…

Dit zijn allemaal eerder behaalde resultaten met het Unlock Your Happiness programma.

Wat is het Unlock Your Happiness – online programma?

 

Het Unlock Your Happiness programma is een laagdrempelig programma voor persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niet per se allerlei ‘problemen’ te hebben, maar misschien wil je bepaalde dingen graag anders doen, maar weet je niet precies hóe. Ook dat leer je in dit programma! Unlock Your Happiness is gericht op mindset, ofwel onze manier van denken. Door je mindset positief te veranderen, zal namelijk je leven ook positief veranderen. 

Het Unlock Your Happiness programma bevat 6 gouden sleutels om je geluk te ‘ontgrendelen’

Je leert belemmerende overtuigingen en oude patronen op een positieve manier om te zetten, zodat deze jouw geluk niet langer in de weg staan. Uit onderzoeken blijkt dat een positieve verandering in je mindset een zeer positief effect op bijv. jouw gezondheid, gemoedstoestand, leven en ook op je omgeving.

Daarnaast leer je hoe je meer grip krijgt op je leven, beter om kunt gaan met tegenslagen, los kunt laten wat jou niet meer dient, hoe je meer rust creëert en nog veel meer.

Kortom je ontvangt veel praktische tools om het leven te kunnen leven zoals jij dat graag wilt.

Even praktisch..

Je kunt je aanmelden vanaf 10 juni tot 29 juni 2023.

Hierna is aanmelden niet meer mogelijk en het is nog onzeker of dit programma na deze periode weer start.

Je ontvangt nú bij aanmelding ook nog eens onderstaande bonussen t.w.v. € 314,- helemaal GRATIS!

Bonussen

BONUS 1

1x een online Q&A van ca. 30 min. t.w.v. € 77,-
Via Zoom beantwoord ik persoonlijk je vragen en zal ik je waar nodig inspireren, motiveren en verder op weg helpen.

BONUS 2

Krachtige visualisatie oefening (audio) t.w.v. € 17,-
Hiermee kom je dichter bij je gevoel, creëer je urgentie en komen je doelen/dromen dichterbij.

BONUS 3

Kans op een 1:1 sessie van ca. 1 uur t.w.v. € 110,-
Aan de hand van een aantal (hulp)vragen selecteer ik 1-2 personen voor een gratis sessie. Hierin kan ik je 1-op-1 nog meer waarde geven om je te helpen. Ik zal je o.a. inzichten en tips geven waar je mee verder kunt.

EXTRA BONUS

Korting + cadeautje t.w.v. € 110,-
Omdat het nog onzeker is of dit programma na deze periode terugkomt ontvang je NÚ een extra hoge korting van maar liefst € 100,- én een cadeautje thuis gestuurd!

De investering

De investering voor deze  online training  is normaal € 297,- maar alleen nú betaal je slechts…

197,- 

 Dit is incl. BTW en dit is wat je allemaal krijgt:

♥︎ Een hele waardevolle training van 12 weken voor die positieve verandering in jouw leven.

♥︎ 6 modules (blijvend toegang) met werkboeken, incl. praktische oefeningen en opdrachten.

♥︎ 1 online persoonlijke Q&A voor vragen, inspiratie en motivatie. 

♥︎ Een audio met krachtige visualisatie oefening. 

♥︎ Je maakt kans op een 1-op-1 sessie van ca. 1 uur voor extra hulp, inzichten, tips, etc.

♥︎ Cadeautje in je brievenbus 

En belangrijker nog is wat dit alles jou gaat opleveren! Dat is veel meer waard dan het geld kan ik je vertellen. En je hebt niets te verliezen, want er zit een Niet Goed Geld Terug garantie op (zie onderaan deze pagina).

“You just have to make a choice, to take a chance if you want anything in life to change.”

Ervaringen van anderen

Nina de Lange

 

Na het volgen van het Unlock Your Happiness programma kan ik positief omdenken en bepaalde dingen/negativiteit loslaten. Ik ben ook weer zo blij! Het mooiste is dat ik het ook vaak te horen krijg van mensen, dus dat je het ook gaat uitstralen is echt waar.

Het positieve omdenken voelt zo lekker voor jezelf en geeft zoveel rust. Ik ben zo blij dat ik voor dit programma gekozen heb en ik ben heel erg tevreden met de resultaten die ik behaald heb.

Ik zou het Unlock Your Happiness programma ook zeker aan anderen aanraden en mijn eigen ervaring delen. Het heeft mijn leven namelijk positief veranderd, omdat ik weer de persoon ben die ik was. Dat voelt zo fijn en ook echt alsof je weer een stukje van jezelf terug hebt.

Romy

 

Mijn grootste inzicht is dat je zelf bepaald wat je toe laat in je leven en hoe je erop reageert. Nu zit ik vooral veel in de “high vibe” i.p.v. dat het negatieve of mijn lichaam belemmert.

Ook heb geleerd positiever te denken en zijn, liever te zijn voor mijn omgeving, goed voor mezelf te zorgen. Ik ben gaan leren hoe belangrijk en hoe fijn dit is.

Het heeft me positief veranderd, omdat ik meer rust heb gevonden in mijn lichaam en hoofd. Hierdoor kan ik alles op mijn eigen tempo doen en voel ik eindelijk echt aan wanneer iets wel en niet kan.

Ik ben dus zeker tevreden met de resultaten die ik met dit traject behaald heb en heb er alleen maar zin in gekregen om door te blijven zetten.

Naomi van Empelen

 

Ik heb op persoonlijk vlak ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd om eindelijk voor mezelf op te komen en dingen voor mijzelf te gaan doen. Ik heb oude patronen weten te doorbreken en zelfs dingen die ik al 22 jaar met mij mee sleep heb ik kunnen loslaten en achter mij kunnen laten. Hier ben ik erg blij om en nog ben ik er nog niet helemaal. Maar inmiddels durf ik vertrouwen in mijzelf te hebben, ben ik van mezelf gaan leren houden waardoor ik ook eindelijk onvoorwaardelijke liefde kan terug geven.

Mijn leven is enorm positief veranderd. ik ben een heel ander mens geworden. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu. Na 100 verschillende therapeuten is er nu eindelijk iets veranderd wat voor de rest van mijn leven werkt.

Wie ben ik?

IMG_1080

Hi, ik ben Claire!

Ik ben getrouwd, moeder van 2 en woon in het mooie Zeeland. Ik ben een enorme levensgenieter en daar heb ik weinig voor nodig.

Dat klinkt heel mooi, maar zo is het voor mij lange tijd niet geweest. Een aantal jaren geleden wist ik niet (meer) hoe ik moest genieten. Ik had het eigenlijk allemaal prima voor elkaar, maar zo voelde het niet. Er waren verschillende omstandigheden en gebeurtenissen die dit overschaduwden. Het was alsof er continu een donkere wolk boven mijn hoofd ofwel mijn leven hing die elk moment kon ‘uitbarsten’.

Die uitbarsting volgde, ik raakte overspannen en had geen idee wat ik moest doen. Ik zocht hulp en dat deed wel wat, maar dat gaf niet het resultaat wat ik voor ogen had. Ik wilde échte blijvende verandering.

Ik startte daarom een persoonlijke zoektocht. Ik verslond boeken, bekeek allerlei (inspirerende) video’s en volgde seminars & masterclasses en meer.

Ik ontdekte een rode draad, namelijk mijn eigen gedachten en overtuigingen. Ik raakte enorm gefascineerd door de werking van het menselijk brein en besloot me hier verder in te verdiepen en mezelf als ‘proefkonijn’ te gebruiken om te ontdekken of alle dingen die ik leerde over het hebben van een positieve mindset ook écht werkt.

Ik trainde mezelf en al snel merkte ik positieve veranderingen. Het was bizar om te ontdekken hoe simpel dit was. “Kon dit echt waar zijn?”. “Waarom leren we dit niet op school?” begon ik me af te vragen.

Al snel vond ik meer rust en balans, ik genoot meer dan ooit, ik kreeg meer zelfvertrouwen, kon dingen gemakkelijker loslaten, liet me niet meer continu tegenhouden door angst, twijfels en onzekerheden en ik voelde me écht gelukkig. Niet alleen voor de korte termijn, maar tot op de dag van vandaag!

Vanaf dat moment had ik het gevoel dat ik ‘goud’ in handen had, een schatkist aan kennis, ervaring, inzichten, tips & tools. Het werd mijn missie om deze ‘schatkist’ met zoveel mogelijk mensen te delen en dat is precies wat ik nu als life & mindset coach doe.

Je bent nu slechts 1 stap verwijderd van die positieve verandering in je leven!

Pak je deze kans en kies je nu eens voor jezelf?

Je hebt niets te verliezen, want op deze training geldt een Niet Goed Geld Terug Garantie!

Kom je er binnen 2 weken achter dat de training toch niet is wat je had verwacht en stop je er na deze 2 weken mee? Geen probleem, dan krijg je gewoon je geld terug.

Heb je nog vragen? Stuur me dan gerust even een mail via info@clairematulessy.nl