“Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren”

Maartje Weideman – Mindswap sessie

Ik had een Mindswap sessie gewonnen bij Claire tijdens de The Positivity Challenge. Wat was het een leuk, maar ook waardevol cadeau. We hebben samen gewerkt aan een bepaalde manier van denken. Claire heeft laten zien hoe je negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve gedachten en daardoor heel anders naar ‘vervelende’ situaties gaat kijken. 

Claire is geduldig en oprecht en luistert heel goed naar wat je probleem is om het daarna samen te gaan veranderen. Bedankt Claire voor deze voor mij waardevolle ochtend!

Deze Mindswap heeft mij doen inzien dat we zelf de regie over onze gedachten en dus ook ons leven hebben. Het kost in het begin tijd om een andere manier van denken aan te leren. Maar het maakt je leven uiteindelijk zoveel mooier. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.