“Dit traject heeft niet zomaar mijn leven positief veranderd, het heeft mijn leven gered”

Myrthe – Free Your Mind programma

Waar stond je voor het traject?

Voordat ik Claire leerde kennen via Instagram, zocht ik een vorm van therapie die me wel ging helpen. Na vele gesprekken met psychologen en een opname had ik het opgegeven. Ik voelde mezelf wegglijden. Ik had een enorm verstoord eetpatroon, geen zelfvertrouwen, was ervan overtuigd dat ik niet oud ging worden. Daarnaast kwamen er door mijn persoonlijke problemen ook meer en meer relatieproblemen. Ik wilde niet als 19 jarige starten aan een volwassen leven waarin ik me zo slecht voelde, ik verdiende beter.

Waarom de keuze voor Claire?

Na een kennismakingsgesprek met Claire, sprak de werkwijze me erg aan. Het ‘werkboeksysteem’ gaf voor mij aan dat er niet enkel gepraat en geluisterd zou worden, maar vooral dat er gewerkt ging worden.
Ik heb even getwijfeld, omdat ik bang was dat het niet zou werken en het dan zonde zou zijn van het geld, maar Claire gaf in een vervolggesprek aan dat er gerust een afbetalingsplan besproken en geregeld kon worden. In dit gesprek overtuigde zij me ook dat ik veel gelukkiger kon zijn en geen enkele cent van grotere waarde was dan mijn geluk.

Daar wilde ik voor gaan, want ik at niet goed en had niet het gevoel iets écht graag te doen. Ik kon oprecht zeggen dat ik niet gelukkig was na alles wat ik had meegemaakt op deze leeftijd. Hoewel ik jong was/ben en de wereld aan mijn voeten zou moeten liggen, had ik het gevoel dat de wereld me alleen zou tegenwerken. Ik wilde gewoon dat mijn leven gemakkelijker werd.

Wat heeft het je opgeleverd?

Na het volgen van het Free Your Mind programma kan ik weer in de
spiegel kijken zonder te walgen van mezelf. Ik kan weer buitenkomen zonder overspoeld te worden met het idee dat iedereen me gezien
heeft en iedereen een oordeel heeft geveld. Ik kan weer ontzettend genieten van een simpele wandeling en ook mijn vriend vind me veel aangenamer.

Ik durf nu te zeggen dat ik goed ben, gewoon zoals ik ben. Het leven is veel gemakkelijker en vrolijker, zolang ik het zelf maar wil zien.
Ik ben ABSOLUUT tevreden over de resultaten die ik behaald heb met het Free Your Mind programma. Ik hou ervan dat ik nu meer vrijheid heb, als het aankomt op bijv. alleen winkelen. Vroeger lukte dit helemaal niet en had ik een volle kar in de winkel achtergelaten en was ik gewoon naar huis gegaan. Nu ga ik alleen winkelen, soms nog een klein beetje angstig, maar met Claire’s tips loods ik mezelf er zo doorheen.

Hoe heb je de samenwerking/begeleiding van Claire ervaren?

Nog nooit heb ik zo’n goede therapie gekregen als bij Claire. Je kan haar altijd een berichtje sturen/mailen en je krijgt antwoord. Dit traject heeft niet zomaar mijn leven positief veranderd, het heeft mijn leven gered. Al die angsten die mij volledig in hun macht hadden, die zijn er niet meer. Of ben ik de baas.

Raad je een traject bij Claire aan?

Ik raad dit programma voor de volle 100% aan. Bij Claire werk je samen aan je problemen en lucht je je hart niet gewoon. Claire luistert naar je verhaal en geeft je dan de nodige tips en tricks om je leven weer wat positiever te bekijken. DANKJEWEL CLAIRE. Ik ben je ontzettend dankbaar en kan je niet vaak genoeg zeggen dat je mijn leven gered hebt. Zonder jou had ik niet de vrouw/jongedame geweest die ik nu ben.