“Ik kan nu positiever denken en bepaalde dingen/negativiteit loslaten”

Nina de Lange – Unlock Your Happiness programma

Waar was je naar op zoek?

Ik zocht iemand die me leerde om weer een positieve kijk te hebben en anders naar bepaalde dingen te kijken. Ik was onzeker over bepaalde dingen en dacht soms teveel na. Ik wilde weer de blije Nina worden die altijd/vaak positief was en ik wilde zelfverzekerder zijn.

Ik leerde Claire kennen via Instagram en besloot via een ‘story’ contact met haar op. Daarna sloeg even de twijfel toe, want ik vond het toch ook wel spannend, maar nadat zij me een ‘vriendelijke reminder’ stuurde heb ik direct een afspraak gemaakt.

Waarom de keuze voor Claire?

Bij de eerste koffie afspraak vond ik het heel duidelijk wat Claire vertelde en het gaf me een positief gevoel. Ik vond haar ook heel open over zichzelf. Ze vertelde ook dingen waar ze zelf vroeger mee worstelde, dus dat voelde snel vertrouwd en ook haar positiviteit sprak me erg aan.

Op de terugweg naar huis had ik gelijk zoiets van “Ja, dit wil ik en voelt goed” en heb ik geen moment getwijfeld om voor het Unlock Your Happiness programma te gaan. Nú was ook het moment, omdat ik worstelde met mezelf en niet meer zo goed wist hoe ik het aan moest pakken.

Wat heeft het je opgeleverd?

Na het volgen van het Unlock Your Happiness programma kan ik positief omdenken en bepaalde dingen/negativiteit loslaten. Ik ben ook weer zo blij! Het mooiste is dat ik het ook vaak te horen krijg van mensen, dus dat je het ook gaat uitstralen is echt waar.

Het positieve omdenken voelt zo lekker voor jezelf en geeft zoveel rust. Ik ben zo blij dat ik voor dit programma gekozen heb en ik ben heel erg tevreden met de resultaten die ik behaald heb.

Raad je een traject bij Claire aan?

Ik zou het traject ook zeker aan anderen aanraden en mijn eigen ervaring delen. Het heeft mijn leven namelijk positief veranderd, omdat ik weer de persoon ben die ik was. Dat voelt zo fijn en ook echt alsof ik weer een stukje van jezelf terug heb.