“Ik heb meer rust gevonden in mijn lichaam en hoofd”

Romy – Traject Op Maat

Waar stond je voor het traject?

Ik was al bezig met wat mindset dingen toen ik Claire leerde kennen via Social Media (Instagram). Ik leerde eigenlijk alles nog maar net kennen en was op zoek naar iemand die me kon helpen bij dingen waar ik zelf niet helemaal uit kwam, zoals structuur aanbrengen en ik kampte met lichamelijke klachten en paniekaanvallen.

Waarom de keuze voor Claire?

Het enthousiasme van Claire vond ik heel leuk! Ze sprak me direct aan. Ook haar vormgeving op social media vond ik heel leuk en trok me aan.
Via een winactie op instagram heb ik een traject op maat gewonnen. HOE LEUK! Dit was meteen een goede stap in de juiste richting, het kwam op mijn pad.

Nu was het moment, omdat ik echt aan de slag wilde met een aantal dingen. Ik had de drive om er eindelijk eens voor te gaan. Mijn grootste doel was om structuur te brengen in mijn leven en in mijn mindset. Ik vroeg me af: “Hoe kom ik van die paniekaanvallen af?, Wat kan mijn lichaam aan op een dag?, Hoe ga ik beter voor mezelf zorgen en leren luisteren naar mijn lichaam?”.

Wat is je grootste inzicht?

Ondanks dat ik al een beetje met mindset bezig was, gaf dit traject de doorslag.
Mijn grootste inzicht tijdens dit traject is dat je zelf bepaald wat je toe laat in je leven en hoe je erop reageert. Nu zit ik vooral veel in de “high vibe” i.p.v. dat het negatieve of mijn lichaam belemmert.

Wat heeft het je opgeleverd?

Dit traject heeft me extra positiviteit opgeleverd. Ik had wat affirmaties gekregen waarmee ik aan de slag kon. Hierdoor kon ik mezelf rustiger houden tijdens een paniekaanval en werd alles om me heen rustiger/zachter in m’n leven. Ook heb geleerd positiever te denken en zijn, liever te zijn voor mijn omgeving, goed voor mezelf te zorgen. Ik ben gaan leren HOE belangrijk en HOE fijn dit is.

Het traject heeft me positief veranderd, omdat ik meer rust heb gevonden in mijn lichaam en hoofd. Hierdoor kan ik alles op mijn eigen tempo doen en voel ik eindelijk echt aan wanneer iets wel en niet kan. Ik ben dus zeker tevreden met de resultaten die ik met dit traject behaald heb en heb er alleen maar zin in gekregen om door te blijven zetten.

Raad je een traject bij Claire aan?

Ik zou een traject zeker aan anderen aanraden. Grijp je kans! Samenwerken met Claire is heel fijn en leerzaam. Ze pakt er de dingen uit die voor jou van belang zijn en gaat geen ‘standaard riedeltje’ af.
Ik ben heel tevreden over de deskundigheid van Claire. Ze is heel betrokken en professioneel. Een heel fijn mens! Ik vind het ook zo leuk dat ze stukjes uit haar privéleven laat zien. Hierdoor leer je elkaar extra kennen en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Lieve Claire, bedankt dat ik dit fijne traject bij jou mocht winnen! Je kwam op mijn pad en daar ben ik je heel dankbaar voor en dankbaar voor alles wat ik van jou geleerd heb. Ga zo door!